субота, 21 травня 2022 р.

В Європу з Україною в серці

    Щорічно в третю суботу травня в Україні відзначають День Європи. Для нашої держави це дуже особливий день. Європа - великий спільний дім.
  Ще з давнини Україна є повноправною та невід’ємною частиною цивілізованої європейської спільноти – дружної родини, об’єднаної прогресивними демократичними поглядами. Цей день – чудова нагода вкотре засвідчити наше прагнення жити в мирі та злагоді, будувати своє майбутнє в колі країн об’єднаної Європи.
   Учні 10-А класу долучились до святкування Дня Європи на класній годині «У Європу з Україною в серці». Діти ознайомилися з історією створення Європейського Союзу, обговорили шість базових цінностей, брали активну участь у інтерактивній вправі «Займи позицію» та перевірили свої знання, виконавши завдання вікторини.

   З нагоди святкування Дня Європи також були проведені цікаві позакласні заходи з англійської мови. Учні 5-А, 5-В, 6-Б класів переглянули відеофільм “ European Countries”, учили пісню “The European Countries Song” та змагалися в конкурсі «Відгадай країну за її прапором».


Для 9-В та 11-Б були проведені віртуальні подорожі до країн Євросоюзу. Школярі переглянули та обговорили відеофільм “Countries of European Union.” Учні мали можливість дізнатися багато нових фактів про країни, які входять до Євросоюзу та удосконалити навички аудіювання та говоріння англійською мовою.

Проведені заходи сприяли вихованню поваги до національних, духовних, культурних надбань європейських народів; формуванню пізнавальної, інтелектуальної та творчої активності учнів.
  Відзначаючи День Європи, ми підтверджуємо своє бажання стати частиною європейської спільноти. Тож щиро вітаємо всіх зі святом, з Днем Європи!
Віра ДЕНДЕБЕРЯ, класний керівник 10-А класу

Немає коментарів:

Дописати коментар