четвер, 30 вересня 2021 р.

«Булінг – Стоп!»

  З метою запобігання булінгу в паралелі перших класів 30 вересня було проведено заняття з елементами тренінгу «Булінг – Стоп!». Кожна дитина має право на щастя, любов і опіку. Але головне право – це право на життя, життя без насильства. На жаль, сьогодення наповнене не лише приємними моментами, а й такими, які викликають дитячі сльози. Зазвичай це пов’язано з непорозуміннями, сутичками, суперечками, виясненням стосунків, результатом яких стає насилля, моральне і фізичне.
  Першокласники намагалися довести, що життя можливе без страждань і насильства. Дружно співіснувати можна як в домашній, так і в класній родині. Діти переглянули презентацію, повчальний мультфільм і міні-фільм, які пропагували не просто гарні відносини у суспільстві, а акцентували увагу на вирішенні проблем без протиправних дій, які принижують гідність.
 Учні провели акцію «Наші долоньки проти насильства» . За допомогою своїх маленьких долоньок, яскравих фарб та кольорового паперу діти створили справжній шедевр - колективну композицію. Ці долоньки символізували доброту, тепло, єднання, надію про безхмарне щасливе дитинство без зла, горя та насильства; мрію про спокій і злагоду в родинах та країні, про мир та взаєморозуміння, добро та любов.





 Сьогодні кожна дитина разом з відтиском своєї долоньки, дарувала частинку свого люблячого серденька та щирість світлої дитячої душі. Всі символи були зв’язані особливою стрічкою взаєморозуміння. Тож хай у кожній родині завжди буде мир і злагода.




 Під час заняття всі переконалися в тому, що булінг – це неприпустиме явище в нашій школі. Захистіть себе, і цим ви зробите перший крок до захисту інших!
Класний керівник 1-А класу Олена Буторіна

Немає коментарів:

Дописати коментар