середа, 1 вересня 2021 р.

Свято першого дзвоника

  Свято першого дзвоника – чудова шкільна традиція, яку неможливо порівняти ні з чим іншим. Всі з нетерпінням чекають його. Традиційно свято пройшло на подвір’ї школи для 1-их та 11-тих класів, яке розпочали випускниця Медведєва Дар’я та Крістіян Юлія (учениця 3-В класу), яка зіграла роль дитинства, а ведучі Коновалова Марія (11-А) та Скуратовська Карина (10-А клас) продовжили свято.

Із вітальним словом звернулись до присутніх директор школи Наталія Брекало та депутат міської ради Катерина Скуратовська. На святі були присутні гості: начальник служби у справах дітей Тетяна Башлій та головний спеціаліст управління освіти Марина Боднарук.
Танцювальний колектив «Перлина» під керівництвом Оксани Погрібної привітав шкільну родину танцем «Маруся».
Маленькі першокласники виразно декламували вірші про школу, а одинадцятикласники виконали пісню про їхнє шкільне життя.

Перший дзвоник у новому навчальному році дали випускник Крівченко Дмитро та першокласниця Гузь Вероніка. По закінченню свята класні керівники перших класів завели дітей на урок, де на них чекали подарунки від одинадцятикласників.
Перший урок в 2-10 класах, присвячений 30-річчю Незалежності України, пройшов в шкільних аудиторіях. Одинадцятикласники святково прикрасили центральний вхід у школу.

Педагог-організатор Анна ГРИНЬ

Немає коментарів:

Дописати коментар