четвер, 16 вересня 2021 р.

Твій друг – безпечний рух

  Життя – це найдорожчий скарб.
   З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому в Лубенській ЗОШ №2 вересень – Місячник безпеки дорожнього руху «Увага! Діти на дорозі!»
 У рамках місячника класними керівниками 3-х класів (Степурою Т.А., Погрібною А.М., Тимошенко Л.Г.) були проведені тематичні бесіди на тему «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!» з використанням відеопрезентацій та навчальних мультфільмів.
Учні 3-х класів в цікавій формі повторили вже відомі правила дорожнього руху, переглянули мультфільм і визначили порушення як з боку пішохода, так і з боку водія.
                     

Такі заходи сприяють розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху. Учні вчаться знаходити вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом.
Класний керівник 3-В класу   Тимошенко Л.Г.

Немає коментарів:

Дописати коментар