середа, 3 березня 2021 р.

VIII Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» (Зима 2021)

Генії не падають з неба, вони повинні
 мати можливість утворитися і розвиватися.
А. Бабель
 Олімпіади займають особливе місце серед інших організаційних форм позакласної роботи. Вони націлені на:
  • пошук обдарованих, розвинених і осві­чених учнів;
  • оцінку рівня навчання в школі загалом;
  • пред'явлення граничного рівня вимог, далекого орієнтира при вивчен­ні предметів;
  • реалізацію зворотного зв'язку в ланці школа – вуз.
 Кожна олімпіада – це не лише творче, а й спортивне змагання із своїми призерами і аутсайдерами, ідеями і помилками. 
 Активну участь в VIII Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На Урок» (Зима 2021) з інформатики взяли учні 4-9 класів (уч.Семенова І.В.). Для когось це було вперше, а дехто - вкотре підтвердив свій високий рівень набутих  знань. Хотілося б відмітити учнів 7-б класу (17 переможців), 9-А (9 переможців), 9-В (7 переможців), а особливо Зінника Олександра, Бондаренка Максима (9-В) та Семенову Ярославу(7-Б), які набрали максимальні 100 балів. Вітаємо !!! В цілому з даної дисципліни школярі здобули 84 диплома І, ІІ та ІІІ ступенів.
 Також учні 7-Б класу взяли участь в олімпіадах і з інших предметів. Так з української мови та літератури в цьому класі Огарьова Л.М. підготувала 9 переможців, Волошина І.В.(хімія) - 8 переможців, Голяка Б.І.(фізика) - 5 переможців, Кошова С.П.(зарубіжна л-ра) - 14 переможців, а Кривуненко С.М.(основи здоров'я) - 9 переможців. Всі діти нагороджені дипломами та сертифікатами учасників.
  Віримо, що кожному учаснику олімпіади, вона принесла користь і задоволення, а ще прагнення до самовдосконалення, стимулювання до самоосвіти, виховання наполегливості та вміння долати труднощі. І пам'ятайте, що про свої здібності людина може дізнатися, тільки спробувавши прикласти їх.

                                  Заступник директора з НР Самокиша К.Г.

Немає коментарів:

Дописати коментар