четвер, 4 березня 2021 р.

Результати Всеукраїнських інтернет-олімпіад молодших школярів

 Карантин вніс корективи в життя кожного з нас, але не став на заваді нашим учням на шляху досягнення нових вершин. 
 Щороку та щосезону на освітніх порталах "Всеосвіта", "На Урок" проводяться дистанційні олімпіади Всеукраїнського рівня, які охоплюють шкільні предмети. 
 Олімпіади в мережі мають безліч переваг: необмежена кількість учасників, швидкість перевірки результатів та зручність роботи над помилками. Але особливо важливо те, що вони допомагають встановлювати тісні партнерські зв’язки з батьками учнів, взаємодіяти навіть в рамках дистанційного навчання, у такий спосіб забезпечуючи безперервність освітнього процесу під час карантину. 
 Нещодавно ми раділи успіхам учнів, які отримали високі результати в олімпіаді «Всеосвіта Зима 2020-2021». 132 учні початкової школи взяли участь у цій олімпіаді. 82 з них здобули дипломи І-ІІІ ступенів з української мови. 
 Днями учні отримали результати олімпіадних завдань «На урок». Всього 136 учнів пробували свої сили в предметних олімпіадах. 
 Серед перших класів 17 учнів 1-В класу (уч.Ярмоленко Т.І.) взяли участь в олімпіаді та отримали 17 дипломів з математики, 12 дипломів з української мови, 13 дипломів з ЯДС. 
 Серед другокласників 54 учні долучилися до виконання завдань. 2-А клас (уч. Степура) 16 учнів виконували завдання з анлійської мови (уч.Гринь А.В.), 15 з них отримали дипломи І-ІІІ ступенів. 19 учнів 2-Б класу (уч.Погрібна А.М.) отримали 11 дипломів з математики, 4 з української мови, 8 з ЯДС та 5 дипломів з інформатики. 2-В клас (уч. Тимошенко) 20 учнів виконували олімпіадні завдання з предметів початкової школи та всі 20 отримали дипломи переможців. 

                                             


22 третьокласники брали участь у олімпіадах. 3-А клас (уч.Дацюк А.М.) 1 диплом ІІ ступеню з української мови, та 1 диплом ІІ ступеню з математики. 3-Б клас (уч.Сидоренко Т.В.) - 8 учнів здобули 6 дипломів з математики, 3 дипломи з української мови, 2 дипломи з інформатики та 2 дипломи з ЯДС. 3-В клас (уч.Паріста А.М.) 13 учасників отримали 11 дипломів з математики. 

Активними були 58 учнів 4-х класів у виконанні завдань. 20 учасників 4-А класу (уч.Максакова А.В.) здобули 20 дипломів з математики та 13 дипломів з української мови. 24 учні 4-В класу (уч.Буторіна О.М.) отримали 9 дипломів з математики, 6 з української мови, 7 з основ здоров’я, 7 з інформатики та 4 з англійської мови (уч.Дендеберя В.І.). 15 учнів 4-Г класу (уч.Крістіян Т.О.) отримали 15 дипломів з математики та 14 дипломів з української мови. 

Вдячні батькам за сприяння у виявленні та розвитку обдарованих дітей у початковій школі. 

Дякуємо активним учасникам олімпіади. 
Бажаємо подальших успіхів! 

Немає коментарів:

Дописати коментар