пʼятниця, 14 червня 2019 р.

День природи

  Сьогодні в пришкільному таборі «Сонечко» було проведено День природи. Основними завданнями цього дня були: вчити дітей любити рідний край, цінувати і берегти природу, ознайомити з її різноманітністю і багатством, викликати бажання краще пізнати оточуючий світ, розкрити його незвідані таємниці.
  Для дітей 1 і 2 загонів було проведено вікторину «Брати наші менші» , а для дітей 3 і 4 загонів – вікторина «Ліс – наше багатство», у ході яких учні відповідали на цікаві запитання.
  Молодші школярі виготовляли аплікацію «Букет для друга», а старші – працювали над створенням колажу про дивовижну тварину.












    Усі бажаючі брали участь у конкурсі малюнків на асфальті, де кожен малював свою улюблену квітку. А також діти в цей день розповідали вірші про природу, розгадували ребуси та загадки, співали пісні про квіти. 
    На завершення Дня природи ми відвідали ЗНЗ № 10, де для учнів був проведений квест. На галявині поблизу школи було розміщено декілька локацій, діти були поділені на команди, виконуючи різні завдання, вони переміщались від однієї локації до іншої.











Усім було весело і цікаво. Цей день надовго запам’ятається учням.


Вихователь 2 загону Маляр Я.П.

Немає коментарів:

Дописати коментар