середа, 19 червня 2019 р.

День талантів

 18 червня було проведено свято талантів на базі Лубенської ЗОШ І-ІІІ ст. №10, яке відвідали й наші вихованці табору «Сонечко». 

 Талановиті учні проявили себе у таких номінаціях: «Вокал», «Хореографія», «Сценічна вистава» та «Гімнастика». Захід був проведений з метою підтримки і розвитку талановитої учнівської молоді, сприяння її творчої самореалізації, підвищення художнього і виконавського рівня учасників, подальшого розвитку художньо-естетичних смаків, а також виявлення обдарованих дітей. 
 Глядачі мали змогу побачити і почути виступи співаків (Ніколайчик Ліза з піснею «Свято казки», гурт «Василечки», ансамбль «Мрія» та багато інших), танцюристів (Щерба Т. та Руденко А. танець «Ча-Ча-Ча», ансамбль «Каравела» виконали східний танець та інші) також циркові номери. Учні нашої школи також представили свої таланти. Запорожець Даша заспівала веселу пісню «Чарлі», Юшко Артем та Щербиніна Анастасія представили запальний танець, 







також потрібно відмітити ансамбль «Сонячна перлина», які дуже талановиті та запальні. 







Родзинкою свята став виступ нашого учня Леоненка Матвія, який показав цирковий номер «Веселий міньйон». 









 Свято вразило усіх, виступи були цікавими, запальними і неповторними. 
 Учні, вчителі та батьки побували у чарівному світі творчості, в якому вічно процвітають добро, розуміння, світло і любов.
Вихователь 4 загону Москаленко Т.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар