пʼятниця, 14 червня 2019 р.

На гостину до поліції

12 червня вихованці табору «Сонечко» відвідали міськрайвідділ поліції. Дітей зустріла працівник поліції Сорокотяга К.М. і детально та в дуже цікавій формі провела екскурсію відділком. Вихованці дізналися, як саме в поліцію надходить сигнал про те, що комусь потрібна допомога та як поліцейські реагують на цю інформацію. Під керівництвом Катерини Михайлівни діти повторили правила дорожнього руху.

Адже саме зараз, під час літніх канікул, учні багато відпочивають, гуляють без нагляду дорослих. Особливо схвилювали дітей залишки машин , які потрапили в ДТП. Під час огляду штрафмайданчика вихованці ще раз переконалися, що дотримання правил дорожнього руху – це збереження життя людини.














  Також під час екскурсії діти побачили спецобладнання, яке поліцейські використовують під час різних надзвичайних ситуацій. Навіть змогли його приміряти на себе. 
  Наприкінці зустрічі вихованці ще раз визначили, що життя людини – єдине і його треба прожити гідно, не забуваючи про особисту безпеку та безпеку оточуючих людей.
Вихователь 3 загону Ярмоленко Т.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар