вівторок, 4 червня 2019 р.

Відкриття табору "Сонечко - 2019"

Що це є за днина? Що це є за свято,
Що сюди зібрало так гостей багато?

Знаю, що за днина! Всім це варто знати!
То прийшли сюди ми зміну відкривати!
Ми любимо сонце і квіти, і літо нам шле свій привіт!
Ми – табору "Сонечко" діти, землі української цвіт!

        
 Такими словами 3 червня у Лубенській ЗОШ №2 розпочалося відкриття дитячого пришкільного оздоровчого табору відпочинку з денним перебуванням «Сонечко». 
 Цього дня школа гостинно прийняла в свої обійми дітей, які не захотіли прощатися з нею, а вирішили ще частину літа провести зі шкільними друзями. 
 Діти (їх цього року 100) з нетерпінням чекали відкриття табору, і от нарешті після клопітких буднів воно настало. Літні канікули школярів після напруженої розумової праці не можна уявити без активного відпочинку. Саме в пришкільному таборі на них чекатимуть спортивні змагання, творчі конкурси, екскурсії . 
 Перший день в «Сонечку» пройшов весело, цікаво та змістовно. Начальник табору Буторіна О.М. на урочистій лінійці, присвяченій відкриттю, познайомила учнів з вихователями та вожатими кожного загону, провела інструктажі, попередньо ознайомивши всіх присутніх з правилами перебування та режимом роботи. 








Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це прекрасне свято радості та одвічної надії, адже в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Саме від нашої уваги, любові, виховання залежить доля наших дітей. І якщо ми будемо ростити їх у добрі, змалечку оточимо любов’ю та милосердям, вони змінять наше життя на краще!
Цього дня діти з табору "Сонечко" відвідали кінотеатр та концерт з нагоди свята. Усі заходи були присвячені Дню захисту дітей. 















Вихователі Сидоренко Т.В., Литвин Ю.Ю., Ярмоленко Т.І., Погрібна А.М. разом з вожатими-старшокласниками забезпечили активний відпочинок молодших школярів. 










 Розважались, веселились, грали та просто відпочивали. 
Нехай кожен день у таборі буде корисним та яскравим! 

Начальник табору Буторіна О.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар