середа, 5 червня 2019 р.

День детектива

   Із першими днями літа розпочав свою діяльність пришкільний табір «Сонечко». Головною метою якого є не тільки відпочинок, але й проведення часу із користю. Підготовлено чимало різноманітних заходів, де кожен зможе проявити себе: конкурси, ігри, квести, вікторини, марафони, а також багато іншого. Школярі уже навіть встигли побути в ролі детективів. Адже 5 червня відбувся захід «День детектива». Кожен загін повинен був упоратися із низкою цікавих завдань, а учні десятого класу Аня Пилипенко та Овраменко Єгор, які були вожатими, допомагали їм у цьому. А на переможців чекали солодкі призи. 
 

   











  Спочатку був проведений конкурс на тренування спостережливості та уваги – гра "Запам'ятай і назви предмети". За певний проміжок часу потрібно було запам’ятати якомога найбільше предметів, а потім їх назвати. Із кожного загону обрали представника, який повинен був упоратись із цим завданням. 







Після цього на учнів чекала гра «Що? Де? Коли?». Шифрограми, ребуси, загадки – усе це потрібно було швидко і правильно розв’язати, щоб здобути перемогу для своєї команди. 








А на завершення чекав квест із різноманітними інтелектуальними завданнями, які повинні були привести переможців до скарбів-солодощів. Найкраще із цим впорались, найшвидше пройшли та виграли квест, учні першого загону – наймолодші учасники (першокласники).







Москаленко Т.В., вихователь 4 загону

Немає коментарів:

Дописати коментар