неділя, 30 червня 2019 р.

Випуск 2019

    Віддзвенів останній дзвінок, позаду останнє ЗНО - і ось він, довгоочікуваний випускний. Святкова колона з 53 одинадцятикласників вирушає на Володимирський майдан. Після вітальних слів запрошують медалістів до сцени: Карпець Анастасію, Лазоренко Яну, Нечипоренко Світлану, Андрущенко Євгенію та Мусієнко Дар'ю. 







Слово від випускників має наша зірочка Лазоренко Яна. І ось він – останній шкільний вальс, до якого так старанно готувалися. Майдан завмер, заворожений прекрасним танцем. 













 Далі двері школи гостинно відчинилися на бал. За традицією, перше слово має директор. Звучать пісенні вітання від випускників для учителів, батьків. 11-Б зняв веселе відео про свої уроки та теплі слова подяки для педагогів.







 Учителі теж відповіли жартівливим відео та запальною піснею. Надзвичайно естетичним та продуманим був виступ батьків: спочатку жартівлива пісня, потім танцювальний флеш-моб, який точно повторив виступ дітей на новорічному святі (його одночасно показали на екрані), потім фільм з побажаннями найкращої долі, а на закінчення – пісня, співати яку піднялися всі батьки. 










Крім того, прекрасний вальс виконала родина Дацій – мама й дочка, а пісню про вже дорослих дітей родина Хоменків – мама й син. 







Останній батл, остання пісня – і заступник директора Катерина Григорівна зачитує наказ про випуск учнів 11-х класів, а директор Володимир Миколайович вручає свідоцтва про повну загальну середню освіту, знаходячи про кожного добре слово на прощання. 
У добру путь, випускники 2019 року! 
ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар