середа, 7 грудня 2022 р.

День Збройних Сил України

 6 грудня ми відзначаємо День Збройних сил України. Це свято тих, хто просто зараз боронить нашу країну від підступного ворога. Свято тих, завдяки кому ми можемо жити, працювати, почуватися в безпеці.
 Цього дня учні та педагоги Лубенської ЗОШ №2 привітали військових – чоловіків та жінок, які у лавах Збройних сил захищають свободу та вільне майбутнє українського народу. І згадали тих, хто віддав своє життя за Україну, за їх незламну силу волі відданість українській державі.
 На захист своєї Батьківщини стають не тільки чоловіки. Серед захисників зараз багато і жінок, які мужньо боронять свою державу.
 Народна мудрість стверджує: «Що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може». Тому це святий обов'язок тих, хто живе, хто користується всіма її благами і дарами. Виконуючи цей почесний обов'язок, ідуть юнаки та дівчата служити в армію, щоб берегти мир і спокій своєї Батьківщини, стояти на сторожі її інтересів
 З метою виховання глибоких патріотичних почуттів, формування активної громадянської позиції щодо єдиної цілісної держави та захисту її кордонів класні керівники Лисак А.М та Семенова І.В. провели спортивно-розважальні змагання "Курс молодого бійця" для учнів 10-Г та 9-Б класів.

Діти здійснили цікаву подорож у дивовижний світ сили і краси, кмітливості і майстерності, мужності та надійності, сміливості і шляхетності. 
Змагання проходили весело та невимушено. Діти з цікавістю слухали пояснення Андрія Михайловича, а потім одразу йшли в "бій". 
Особливо цікавими були конкурси "Черговий кухар", " У бій ідуть солдати", "Перенеси пораненого" та "Смуга з перешкодами". 
Школярі мали змогу проявити себе і в логічних та інтелектуальних конкурсах.

Україна сьогодні - незламна держава. Українські Збройні Сили захищають і боронять у боях незалежність рідної землі. Нашими військовими вражений весь світ! Ми віримо в свою армію. Служити в ній - справа честі та обов'язку !


Хай назавжди поселяться в наших сім’ях Любов, Повага, Статок. І місточок доброти і любові між батьками і дітьми ніколи не переривається.
           Щастя усім нам! А саме головне «Миру!»
З великою вдячністю учні 9-Б та 10-Г класів

Немає коментарів:

Дописати коментар