понеділок, 19 грудня 2022 р.

В гостях у Святого Миколая

     Святковий настрій і передчуття чогось неймовірного витають у повітрі.  Зимовий період – найулюбленіший час більшості дітей! Бо саме взимку – найбільше свят і омріяних подарунків – іграшок та солодощів! Попереду стільки всього неймовірного! А починаються зимові свята з Дня Святого Миколая, який, згідно з повір'ям, у ніч на 19 грудня кладе під подушку солодощі та подарунки слухняним дітям.

      Сьогодні у нашу чарівну Лубенську ЗОШ №2 , до учнів 2-А класу завітав Святий Миколай! Він приніс нашим діткам не тільки солодкі подарунки , а й святковий настрій! За народними традиціями у цей день  готують спеціальні тістечка-миколайчики, якими обдаровують дорослих і дітей. 

Буторіна Олена Миколаївна з Людмилою Гузь, привчаючи дітей до народних традицій, провели майстер- клас для діточок  "Розмалюй пряничок."

 Учні з таким захопленням почали працювати, скільки емоцій було в їх оченятах,  це зробило свято дітей ще  непотворнішим та яскравішим.


      Від щирого серця хочемо всіх Вас привітати з Днем Святого Миколая!  Нехай Миколай подарує всім міцне здоров'я, достаток, мир і душевне тепло!

                                                     Батьківський комітет 2-А класу.

 Неймовірно позитивні емоції, захоплення, радість від створених власноруч  пряничків,  отримали  також і учні 4-Б класу на передодні дня Святого Миколая! Все було просто супер! 

                                                  Класний керівник Алла Погрібна

Немає коментарів:

Дописати коментар