пʼятниця, 14 жовтня 2022 р.

Урок мужності та звитяги

  У школі напередодні свята Дня захисників і захисниць України проведено в усіх класах Єдиний урок мужності та звитяги. Класні керівники обрали різні форми для дистанційного проведення цього заходу. У 10-Г класі класний керівник Лисак А.М. провів його під девізом: «14 жовтня - Покрова. День Козацтва. День захисників і захисниць України», де ознайомив учнів із святом Покрови, активував і поглибив знання учнів про українське козацтво та традиції часів Запорізької Січі; розповів про сучасних патріотів України. Вшанували пам’ять загиблих захисників і захисниць. 
 


   Захід виховував патріотичну свідомість, розвивав бажання стати гідними громадянами України.
У цей складний час для України вираження національної свідомості, патріотизму є чи не одним з важливіших завдання нашої нації, адже перемогу в житті здобуває не сила рук і навіть не сила розуму, а сила духу.
 Учні 5-Б класу (класний керівник Наталія Шарапова) теж долучилися до відзначення цього дня і написали листи для наших воїнів. 
Школярі, хоч і заочно, але з усією щирістю дитячої душі бажали захисникам України благополуччя і сил, здоров’я і щастя, мужності, стійкості, витримки. А ще з великою надією висловлювали переконання, що Мир – це Добро, а Добро завжди перемагає зло.
  А ще у народі вважається, що середина осені це – найкращий час, щоб садити дерева. Бачити свій навчальний заклад гарним прагнуть всі учні Лубенської ЗОШ І-ІІІ ст. №2.
Екологічна бригада учнів 7-Б класу  під керівництвом Ірини Волошиної взяла участь у озелененні подвір’я, посадивши туї.
14 жовтня – це свято сміливих, сильних, витривалих та мужніх
захисників рідного краю. Саме такими зростають наші хлопці й дівчата.

Немає коментарів:

Дописати коментар