середа, 5 жовтня 2022 р.

Міжнародний урок доброти

 Зважаючи на складні часи для нашої країни та виклики, які поставила перед українцями війна, нашим дітям як ніколи потрібні душевний спокій, підтримка та позитивні емоції. Саме тому учні 9-Б приєднались до ІІІ Міжнародного уроку доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин, який цього року проводиться з 3 по 7 жовтня.
 Урок доброти не лише є антистресовим та дарує школярам відчуття єдності у площині добра, але і виховує одні з головних людських якостей – добро, відповідальність, гуманність та альтруїзм. Саме ці якості відрізняють цивілізоване суспільство від суспільства невігластва та дикунства.


 Дев'ятикласники створили хмару слів з прислів'ями про тварин, за допомогою дошки Padlet розповіли про своїх домашніх улюбленців, продемонстрували кумедні фото звірят, розповіли про пам'ятники тваринам в Україні та світі, а також презентували незвичайні факти про наших менших друзів.


 На закінчення діти поділилися власними історіями допомоги тяжкохворим та безпритульним звірятам та зробили висновок, що потрібно частіше привернення уваги людства до прав тварин та їхнього добробуту.

Класний керівник 9-Б Ірина Семенова

Немає коментарів:

Дописати коментар