понеділок, 17 жовтня 2022 р.

14 жовтня - свято сильних, мужніх і безстрашних

  14 жовтня учні 9А класу (класний керівник Склярова Л. Л.) відвідали захід з нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва, що відбувся на стадіоні парку ім. Донченка. Діти мали можливість переглянути навчання веденню тактичного бою та спортивні змагання військових.
   Представники тероборони і ЗСУ продемонстрували різні види зброї. Усі охочі мали можливість навчитися розбирати і збирати автомат, приміряти на себе військове спорядження.
  Цікавою та змістовною була лекція Химича Петра Степановича про види вибухонебезпечних пристроїв та способів захисту від них.

Військові парамедики ознайомили дітей із вмістом аптечки першої медичної допомоги та розповіли про правила використання усіх її складових.
Польські друзі-волонтери подарували автомобіль, що через кілька днів вирушить на передову, тож діти змогли залишити на ньому теплі слова вдячності та підтримки для бійців.
Чудовий концерт патріотичних пісень доповнював атмосферу свята. Не обійшлося і без частування традиційним козацьким кулішем.
  Мільйони людей вірять, що небо нашої України-матері стане мирним, адже його оберігають славні воїни.
   Дорогі наші захисники України! Ми вдячні вам за мужність, силу, витривалість, патріотизм. За те, що ви ціною свого здоров'я та життя бороните кордони України та захищаєте її інтереси, твердо тримаєте позиції та відбиваєте напади ворогів, щоб ми могли жити в затишних оселях, навчатися та працювати.
Слава Україні! Героям слава!
Класний керівник 9А класу Склярова Л. Л.

Немає коментарів:

Дописати коментар