вівторок, 8 лютого 2022 р.

День безпечного Інтернету

   Можливість отримати будь-яку інформацію не виходячи з дому,  в наш час стала реальністю завдяки Інтернету. Він дозволяє знайти потрібні відомості, розширює коло твого спілкування. Але спілкування в Інтернеті приховує безліч небезпек.
Сьогодні, 8 лютого 2022, відзначається День безпечного Інтернету. Це ще одна нагода наголосити, що безпека у всесвітній мережі – це наша спільна мета, і саме ми, користувачі, відповідальні за її створення. Запровадили це свято мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю.
  Цього року наша школа приєдналася до Всеукраїнського онлайн-флешмобу до Дня безпечного інтернету, в якому взяла участь більш ніж 41 тисяча освітян.  Захід відбувався в межах співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України. Виконуючи цифрові вправ у віртуальних кімнатах, ми стали частинкою рекорду України.

Учні ж змогли взяти участь у конкурсі «Безпечний Інтернет 2.0», головною метою якого було нагадати про небезпеки, з якими діти можуть зіткнутися в інтернеті, допомогти школярам засвоїти правила поведінки в мережі, актуалізувати та закріпити знання про безпеку в онлайні, отримані раніше.
Ми - за БЕЗПЕЧНИЙ ІНТЕРНЕТ!

#SID2022 #SaferInternetDay #ДеньБезпечногоІнтернету
Ірина СЕМЕНОВА, вчитель інформатики

Немає коментарів:

Дописати коментар