середа, 23 лютого 2022 р.

День іноземної мови

  Вивчення будь-якої іноземної мови розкриває перед нами нові можливості, робить духовно багатшими. Це допомагає спілкуватися й знаходити друзів із різних країн, долучатися до чужої культури, іти по кар'єрних сходах і по-новому дивитися на навколишній світ.
  Третій день тижня НУШ був спрямований на мотивацію учнів до вивчення іноземної мови та пройшов під девізом "Small steps, big results" ("Маленькими кроками досягаємо великих результатів").
 Для другокласників був проведений урок-гра "Спорт у моєму житті". Школярі активно розповідали про улюблені спортивні заняття, розгадували кросворди, працювали в групах, визначаючи вид спорту за його атрибутами, виконували рухливі вправи.

У 3-А класі пройшов захід «English Time For You». Учні познайомилися з сайтом для створення QR-кодів. Команди отримали завдання – відсканувати код, скласти слово і показати літери за допомогою тіла. Інші команди вгадували зашифроване слово. Під час конкурсу діти повторили вивчену лексику з тем «Одяг», «Місяці» та «Погода», назви англійських літер, а також вчилися працювати у команді.

У 3-В класі організовано урок-узагальнення знань на тему "Моя улюблена їжа". Учні залюбки ділилися з однокласниками рецептами улюблених страв, утворювали діалоги, розігрували ситуацію "За столом", виготовили постери про здорову та шкідливу їжу.
У 4-В класі пройшла гра «Spelling Bee», яка сприяє розвитку навичок правопису.
 Гра проводилася у 4 етапи. Діти відгадували зашифровані слова, шукали пропущені літери, вчилися вимовляти слова по буквах. Участь взяли усі учні класу, а у фінальному раунді залишилося два учасника. Перемогу здобула Міщенко Анна. Результати учасників оцінювало журі Марія Міценко, Надія Парфенюк та Віолета Ржевська (учениці 10-Б класу). Під час гри діти були активними та показали свої знання лексики англійської мови.
У 4-Б класі проведено вікторину "Здоровий спосіб життя - запорука гарного здоров'я". Діти рекомендували одне одному, як тримати себе в гарній формі, правильно доглядати за зубами. Четвертокласники активно співпрацювали в групах: розгадували кросворди, підбирали малюнок до слова, об'єднували слова у вирази, писали запрошення до клубу за інтересами.
У фойє школи проходила виставка творчих робіт учнів.
2-гі класи готували постери про спортивні клуби. 

Учні 3-Б та 3-В зробили постери про свою улюблену їжу. 
Учні 4-Б представили постери про здоров'я.
Дякую всім школярам за активність і творчість, бажаю успіхів у вивченні іноземної мови.
 Учитель англійської мови Ярина МАЛЯР

 

Немає коментарів:

Дописати коментар