понеділок, 21 лютого 2022 р.

Тиждень початкових класів в НУШ

Кожній дитині – світло знань,
Кожній дитині – можливість творити,
Віру в сили свої без вагань –
Радість у цьому світі жити!
  Освіта – безперервний масовий процес, що піддається значному впливу як соціального середовища, так і індивідуальної творчості педагогів. Виклики часу зумовили суттєві зміни в організації освітнього процесу в Новій українській школі. Змінилось освітнє середовище, відбулись зміни в системі оцінювання молодших школярів, в педагогічній діяльності вчителів, в управлінських процесах. Інформаційні технології сприяють поширенню інноваційних освітніх практик педагогів.
 Щороку в Лубенській ЗОШ №2 лютий місяць особливий для вчителів, учнів, батьків, які ефективно співпрацюють у початкових класах на засадах партнерства й прагнуть зробити шкільне життя цікавим, насиченим, пізнавальним. 
 21лютого, у Міжнародний день рідної мови, розпочався Тиждень початкової школи, що проводиться з метою активізації методичної роботи професійної педагогічної спільноти вчителів, які працюють у 12 класах.

Обмін досвідом, створення атмосфери успіху, яка сприяє розвитку цілісної особистості кожної дитини, розкриттю унікальних здібностей учасників освітнього процесу, викликає відчуття радості за свої досягнення, віри у власні сили, наполегливості в подоланні труднощів. Сприяє вдосконаленню фахової майстерності та компетентностей педагогів, що атестуються в 2021-2022 навчальному році.
 Осередки творчості поповнились новими дитячими роботами учнів, що прагнуть творчої самореалізації. 

 Методична співпраця спланована педагогами професійної спільноти таким чином, щоб заходи охоплювали різні сфери освітньої діяльності й були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному, духовному, творчому, фізичному розвитку учнів початкових класів, зміцнювали їх емоційний інтелект.

Алла ГРИБАНЬ, заступник директора з НВР

Немає коментарів:

Дописати коментар