неділя, 31 березня 2019 р.

Тренінг “Структура уроку з використанням методів критичного мислення” для учасників регіонального експерименту

  25 березня 2019 року на базі спеціалізованої школи № 6 м. Лубни відбувся тренінг для вчителів початкових класів — учасників регіонального експерименту “Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової загальної середньої освіти”, організований і проведений викладачами кафедри менеджменту освіти ПОІППО Т.В. Водолазькою і Н.І.Курмишевою. 
   Під час роботи тренінгу учасники обговорювали особливості організації освітнього процесу з використанням методів і прийомів критичного мислення, досліджували основні стратегії розвитку критичного мислення в початковій школі та вивчали особливості навчання критичного мислення молодших школярів. 








  У ході тренінгу учасники досліджували основні методи і методичні прийоми роботи з різними видами текстів, наочні методи і прийоми організації інформації, а також особливості структури уроку з використанням методів критичного мислення в початковій школі та методи рефлексії; поглиблювали знання і набували умінь щодо використання стратегій розвитку критичного мислення в початковій школі. Після кожної вправи відбувалося обговорення учасників. 










 Тренери НУШ Ніна Курмишева та Тетяна Водолазька створили атмосферу занурення в стратегії критичного мислення, їх використання на практиці.
Смаль І.Ю.,учитель початкових класів

Немає коментарів:

Дописати коментар