пʼятниця, 15 березня 2019 р.

Декада початкової школи

 З 1 по 15 березня в ЗОШ №2 тривала Декада початкової школи, яка була спрямована на всебічний розвиток кожного учня, виявлення талантів, творчих здібностей; на формування загальнолюдських цінностей, компетентностей та наскрізних умінь відповідно до вікових та індивідуальних особливостей і потреб молодших школярів. 
 Педагоги представили свої напрацювання на виставці методичних розробок, які висвітлювали мету і головні компоненти Концепції «Нова українська школа». Педагогіка партнерства об’єднала вчителів, учнів, батьків. 
 За допомогою проектної діяльності здійснювався розвиток самостійності та допитливості дітей.







 На початку весни в кожному класі осередки творчості прикрасили маленькі художники та дизайнери як індивідуальними, так і колективними роботами з образотворчого мистецтва в різних техніках. 

               







 Учителі початкових класів Дацюк А.М.(1-А), Сидоренко Т.В.(1-Б), Паріста А.М.(1-В) ділились практичним досвідом з колегами щодо особливостей організації освітнього процесу в НУШ. 
 













Проведені майстер-класи (Степура Т.А.(4-А), Погрібна А.М.(4-Б), Крістіян Т.О.(4-Г)), 
відкриті уроки (Сивобородько Л.М., Свєтлова Н.О.(3-А), Тимошенко Л.Г.(4-В)) сприяли фаховому зростанню педагогів та формуванню позитивного професійного середовища. 









 14 березня, в рамках позачергової атестації, вчителем Парістою А.М. проведено відкритий урок математики в 1-В класі, на якому найменші школярі досліджували нову лічильну одиницю - десяток. Молодий педагог, уміло застосувуючи міжпредметні зв’язки, довела, що набутий досвід математичної діяльності учнів допомагає краще пізнавати навколишній світ. Урок розвивав мислення першокласників, сприяв формуванню їх математичної компетентності, емоційного інтелекту. 
















Завершилась декада святковим концертом для учнів 3-4-х класів.







 Дієва співпраця вчителів початкових класів спонукала до глибокого аналізу принципів нового Державного стандарту початкової освіти та подальшого саморозвитку їх педагогічної майстерності. 
Заступник директора з НВР А.В. Грибань

Немає коментарів:

Дописати коментар