середа, 20 березня 2019 р.

Щастя поруч

  Сьогодні, 20 березня, в усьому світі відзначають Міжнародний день щастя. Свято було засновано Організацією Об'єднаних Націй у 2012 році, саме тоді ООН визнала актуальність щастя та благополуччя загальнолюдськими цінностями. Усі прагнуть бути щасливими і споконвіку намагаються зрозуміти, як цього досягти. Справа у тому, що щастя для кожного різне, у залежності від особистості людини, від її духовної суті, світогляду . 
  «Навчити людину бути щасливою не можна, – писав А.С. Короленко, – але виховати її так, щоб вона була щасливою, можна». 
  Саме тому учні 2-х класів у цей день створили символічну «Квітку щастя», дописавши на пелюстках власні думки. У теплому дружному колі діти склали рецепт щастя, подарували один одному веселі смайлики та провели розважальну гру «Щастя поруч». Бесіда «Як бути щасливим» сприяла формуванню емоційного інтелекту другокласників. В ході заходу діти розгадували кросворди, прослухали «Казку про щастя» В.Сухомлинського, згадали прислів’я та приказки . 










Молодші школярі протягом тематичного дня вчилися ділитися радістю, позитивними емоціями з однокласниками. Кожен учень отримав в подарунок листівку з віршованими побажаннями щастя. 








Учитель початкових класів Буторіна О.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар