четвер, 12 жовтня 2017 р.

Ми – п’ятикласники

 11 жовтня у 5-А класі відбулася виховна година на тему «Ми – п’ятикласники». П’ятий клас – перша сходинка до середньої школи, новий етап у навчанні, вихованні та розвитку. П’ятий клас – це новий класний керівник, нові вчителі, нові знання та нові досягнення. Щоб краще пізнати одне одного, розкрити свої таланти та можливості, учні 5-А класу розповіли про свої захоплення, про свої мрії, про досягнення у спорті. 

Лохвицька Дарина поділилася з однокласниками своїм захоплення грою на музичних інструментах. Скрипка, гітара, фортепіано… Але найбільше їй подобається грати для друзів на укулеле – мініатюрній чотириструнній гітарі довжиною 53 см. Дарина виконала декілька сучасних композицій.
Наконечний Костя розповів про своє захоплення – карате. Беручи участь у змаганнях, він відвідав Львів, Київ, Харків. Має вже 4 медалі. Для глядачів Костя продемонстрував прийоми та навички самооборони.







Під оплески однокласників блискуче виконала танок у стилі хіп-хопу Ніка Марченко, яка вже не один рік займається різними видами танцю. Софія Женевська розповіла, що займається у секції фрі-файту та продемонструвала свої здобутки – грамоти та нагороди.








Приємно здивував усіх присутніх Леоненко Єгор, який жонглював м’ячиками та кільцями. Учні привітали жонглера бурхливими оплесками.
П’ятий клас – це наша маленька дружна сім’я. Ми прагнемо до нових звершень, нам все цікаво, перед нами ще так багато невідомого і незвіданого.







Класний керівник 5-А класу – Ярмош А.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар