вівторок, 3 жовтня 2017 р.

Наступність починається з дошкілля

З метою реалізації принципу наступності між усіма освітніми ланками Лубенська школа №2 має власну багаторічну систему роботи.
 Шкільна діяльність учителів початкових класів розпочинається з систематизації родинного виховання задовго до того моменту, коли їх вихованці стануть учнями. Вже проведені установчі збори для батьків майбутніх першокласників, на яких директор школи В.М.Дем’янець підкреслив, що процес формування мотивів навчання починається саме в початкових класах, а згодом продовжується й у старших, і майбутнє позитивне ставлення дитини до школи залежить у багатьох аспектах як від сім’ї, так і від першого вчителя. Цього року розпочинають готувати дітей у суботній школі Дацюк Алла Миколаївна, Сидоренко Тетяна Василівна, Паріста Аліна Миколаївна, Цимбал Олена Іванівна. Педагоги ознайомили батьків із рекомендаціями щодо виконання оновленої програми дошкільної підготовки «Впевнений старт».









Налагоджено й взаємовідвідування уроків і виховних заходів між учителями початкових класів та вихователями підшефних дитячих садочків №9 і №12. Щорічно здійснюються планові екскурсії дошкільнят до нашого навчального закладу. Так, 3 жовтня школу відвідали вихованці трьох групи ДНЗ№9. Діти побувалив бібліотеці та на уроках в перших класах, які проводили вчителі Кравченко Н.В.(1-А),Кисляк Л.В.(1-Б), Буторіна О.М.(1-В). Створена педагогами атмосфера успіху та задоволення від виконання цікавих завдань допомогла дошкільнятам включатися в навчальний процес разом із першачками. Найбільші враження діти отримали після відвідування шкільного спортивного залу.














Будемо чекати до школи майбутніх «чемпіонів»!!!
Заступник директора з НВР Грибань А.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар