пʼятниця, 13 жовтня 2017 р.

14 жовтня - День козацтва

  Нині в українській школі є актуальним звернення вчителів кафедри початкової освіти до гуманістичних основ педагогічної спадщини Василя Олександровича Сухомлинського. Особливо доцільно звернути увагу на його новаторські здобутки-це школа радості, уроки мислення серед природи. 

  Вихователь ГПД Олена Іванівна Цимбал намагається зробити цікавою і змістовною й годину дозвілля. В День захисника Вітчизни вихованці ГПД 1- 2 класів разом побували на захоплюючій екскурсії в дитячому парку. Олена Іванівна ознайомила дітей зі святом Покрови та розповіла про національне свято - День Захисника Вітчизни. Школярі уважно слухали розповідь педагога про історію українського козацтва та національні традиції нашого народу. Разом з вихователем діти взяли участь в загальношкільній акції "Каштани", грали в різноманітні ігри та з веселим настроєм повернулись до школи.









А учні 4-В  класу (кл.керівник Паріста А.М.) відвідали пізнавальну виставку  Мірошніченка О.І. "Бог  створив тварин, щоб відігріти наші серця" в картинній галереї. А потім відвідали піцерію та щиро привітали хлопчиків з наступаючим святом!











Заступник директора з НВР Грибань А.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар