пʼятниця, 20 жовтня 2017 р.

Захарченко Олену обрано президентом школи!

  Учнівське самоврядування – важлива ланка навчально-виховного процесу школи. Цього року кандидати в президенти, як ніколи, відповідально й креативно підійшли до виборів. Усі підготували агітки, що були вивішені в коридорі школи, та відеопрезентації свого бачення розвитку школи. 19 жовтня в актовій залі зібралися учні 8-11-х класів для ознайомлення з передвиборчими програмами кандидатів. Першою до слова вийшла Андрущенко Євгенія (10-А), яка пропонувала регулярне проведення вечорів, збагачення програми спортивних заходів, покращення умов занять гуртка «Влучний стрілець», план Х щодо допомоги учителям. 
Далі учні мали можливість прослухати програму Аношкіної Інни (9-В), яка прагне відновити проведення тематичних вечорів, влаштувати змагання між хлопцями та дівчатами «Що? Де? Коли?», організацію волонтерських загонів для роботи з молодшими школярами, проводити благодійну роботу. Інна навіть заспівала пісню, агітуючи за себе. Васецька Ксенія (11-А) розповіла про свою роботу в учнівському самоврядуванні школи, запропонувала проведення фотоконкурсу «День любителів інстаграм», проведення Днів самоврядування, тематичних вечорів, музичних перерв у кожну п’ятницю. Бурхливі оплески зірвала відеопрезентація Захарченко Олени (10-Б), яка планує зробити «Скриньку президента для ідей та пропозицій», поставити кулери з питною водою, облаштувати велосипедну стоянку тощо. Презентація Панової Марії (9-Б) закликала зробити школу найкращою в місті. Групи підтримки виготовили плакати на захист своїх кандидатів і бурхливо підтримували своїх.

20 жовтня учні отримали бюлетені і обирали президента. Найбільшу кількість голосів – 94 - отримала Захарченко Олена (10-Б) . Тож вітаємо школу з обранням нового президента і бажаємо, щоб усі передвиборчі обіцянки були виконані.












ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар