четвер, 15 грудня 2016 р.

Shakespeare Day

    У рамках Всеукраїнської акції “Shakespeare Day” 14 грудня В нашій школі проведено ряд заходів, присвячених життю та творчості  відомого англійського драматурга, поета Вільяма Шекспіра.
  Зранку у вестибюлі школи була організована виставка. Діти мали змогу ознайомитися з біографією поета,  погортати сторінки  шекспірівських сонетів, дізнатися  зміст його безсмертних комедій та трагедій, а також вивчити афоризми письменника, двома мовами,англійською й українською.
  Для учнів 9-11 класів проведено захід «William Shakespeares Life», метою якого було ознайомлення дітей  із яскравою постаттю доби Відродження - славетним поетом, драматургом Вільямом Шекспіром. Учні переглядали відеоролики, декламували вірші. Командам учнів 10-А та 10-Б класів було запропоновано ряд завдань: відповісти на запитання стосовно життєвого й творчого шляху англійського письменника, знайти переклад шекспірівських афоризмів та, переглянувши ролик про зміст трагедії «Гамлет», виконати тестові завдання. Урешті, перше місце посіла команда 10-А класу, а команда 10-Б класу з відривом всього на 1 бал стала другою.
Серед учнів 9-11 класів проведено конкурс на кращого читця шекспірівських сонетів. Діти читали вірші англійською, українською та російською мовами. Переможцями цього конкурсу стали:
І місце – Нечипоренко Світлана (9-Б клас)
ІІ місце – Копотун Вадим (11-А клас)
ІІІ місце – Бабак Марія (9-А клас)
Вітаємо переможців!!!!!














Для проведення заходів у тісній співпраці об’єдналися вчителі англійської мови Дендеберя В.І., Перепічай Н.А., Свєтлова Н.О., Ярмош А.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар