пʼятниця, 9 грудня 2016 р.

Україна - єдина країна

  Підсумком проведення Тижня правознавства був виховний захід для 1-х класів «Україна – єдина країна», спрямований на формування правової культури, виховання любові та шанобливого ставлення до своєї держави.
  Активними учасниками цього заходу стали учні 5-х класів, які з неймовірним старанням долучилися до ролі ведучих та артистів: Бондаренко Максим, Нікітченко Анна (5 – В клас), Макаренко Валерія (5 – Б клас), Омельченко Лев, Полупанов Владислав, Міценко Марія, Мягких Софія, Гриценко Дмитро, Самбур Владислав (5 – А клас). Гортаючи сторінки електронної книги «Моя країна – Україна», першокласники дізналися багато нового та цікавого про історію рідного краю, перших державних діячів, державні символи та права і обов’язки дітей України.















Приємно порадували довірливі стосунки між малечею та п’ятикласниками. У процесі обговорення діти ознайомилися з найважливішими зі своїх прав та обов’язків. Зрозуміли, що права не можуть існувати самі по собі без обов’язків. А навчатися – це не тільки право на освіту, а й обов’язок кожної дитини.
Класоводи перших класів

Немає коментарів:

Дописати коментар