четвер, 29 грудня 2016 р.

Новорічний бал у старшокласників

  Люблять Новий рік не тільки малята, але й старші учні, адже кожен чекає дива, сподівається на магію і загадує традиційно бажання. Для учнів 8-9 класів було проведено вечір, який завдяки умілій організації та активності учнів перетворився на свято-феєрію. Особливо вирізнялися виступи 9-х класів. Вони інсценізували казки на новий лад, залучивши до показу усіх учнів класу. Підготували презентації, а учні 9-Б зняли цілий кліп, присвячений школі та класному керівнику Білану Р.О., якому ще й «Оскар» вручили. Усім було весело: і акторам, і глядачам.














 Новорічний вечір 10-11 класів вирізнявся вишуканістю, тонким гумором та музичними спецефектами. Одинадцятикласники запросили виступати разом з ними випускників 2016 року, які станцювали танок. Потім був показ мод Півнів, як символу року, різних епох, танцювальний флеш-моб, виступ команди КВН та інсценізація музичної казки про трьох царівен. 











 А закінчилася презентація класів виступом студента І курсу КНУ ім.. Т.Г.Шевченка, випускника 2016 року Давиденка Максима, який підготував стенд-ап «Призрачний гонщик» і підсумував, що школа №2 – найкраща, сюди хочеться повертатися, приходити в гості. Тут раді своїм випускникам.







 З наступаючим Новим роком усіх! Злетів і перемог, щасті і радості, здоров’я і миру!
ЗД з ВР Огарьова Л.М

Немає коментарів:

Дописати коментар