понеділок, 26 грудня 2016 р.

З Новим роком!

  Нарешті настало довгоочікуване свято – Новий рік. Школа святково прибрана: сяє вогниками ялинка, красуються чобітки, чекаючи подарунків, стіни прикрашені зображенням символу року - червоного півня. Доклали зусиль і створили надзвичайні чобітки 5-А (Дендеберя В.І.), 5-Б (Свєтлова Н.О.), 6-А (Самокиша Д.І.). Вражає фантазія та креативність підходу до створення новорічних композицій батьків та учителів 1-А (Сивобородько Л.М.), 1-Б (Репіна І.О.), 1-В (Ярмоленко Т.І.), 2-Б (Погрібна А.М.), 3-А (Дацюк А.М.), 4-В Буторіної О.М. Зірками ясніє новорічна зала і переливається вогниками ялинка, чекаючи перших гостей. 

Несміливо заходять першокласники, але з пустотливими Міньйонами (Журавель В. та Бондар А.) рішуче стають до хороводу і відгадують загадки з Вовком (Орленко А.), грають в ігри з Бабою Ягою (Романова Ю.) і старанно виконують новорічні танки: ковбойський танок (1-А, Сивобородько Л.М.), розбійників (1-Б, Рєпіна І.О.) та зимову замальовку (1-В, Ярмоленко Т.І.).










 Учні других класів виглядали надзвичайно естетично і казково, виконуючи свої номери: цілий клас зайчиків (2-А, Степура Т.І.), Нових років (2-Б, Погрібна А.М.), леді та джентельменів (2-В, Тимошенко Л.Г.) і барбариків (2-Г, Крістіан Т.О.). Діти швидко відгадали усі загадки, загадані Вовком та Червоною Шапочкою (Дацюк А.) і спритно грали з Дідом Морозом ( Банков М.).










  У третіх класах після хореографічної композиції казкових героїв 3-А (Дацюк А.М.), запального бугі-вугі 3-Б (Сидоренко Т.В.) і енергійного ковбойського танку 3-В (Парістої А.М.) діти наввипередки бігли естафету зі сніжками, яку проводила Снігурка (Кошова Є.). Із задоволенням переглянули виступ ляльок, який підготували учениці 6-х класів Дьоміна К., Мєдведєва Д., Боровко Ю. та Лобатенко І. і самі активно танцювали під ялинкою.











В четвертих класах виступи колективів вирізнялися складністю танцювальних композицій, наявністю сольних партій і в українському танку 4-А (Кравченко Н.В.), і загадкових панянок у масках 4-Б (Буторіна О.М.), і вишуканих леді та кавалерів 4-В (Кисляк Л.В.). Майоріли костюми та блискітки під час танцювального флеш-мобу з героями казки, які вітали дітей з Новим роком. 



Серед 1-4 класів не було жодної дитини, яка б не долучилася до виступу класу. Танцювальні номери допомагала підготувати Погрібна О.В, а казкове дійство написала Лохвицька І.С. і дібрала чудовий акторський склад із числа учнів старших класів, які подарували дітям та їх батькам справжнє свято.
ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар