середа, 10 січня 2024 р.

Майстер-клас “Практичні аспекти застосування Microsoft Excel в роботі педагога”

  У сучасному світі навички використання технологій є важливою частиною професійного зростання педагога. Учитель, який має цифрові навички, може ефективно використовувати сучасні технології та ресурси для підвищення якості навчання та забезпечення активної та цікавої форми роботи зі здобувачами освіти.
   10 січня для підвищення рівня цифрових навичок освітян Академічного ліцею імені братів Шеметів було організовано майстер-клас “Практичні аспекти застосування Microsoft Excel в роботі педагога”, який у цікавій та доступній формі провів учитель математики Ігор ГОНЧАРОВ.
   За допомогою цього офісного додатка можна створювати графіки та діаграми в ході вивченні тем предмету, у яких фігурують кількісні показники. MS Excel дозволяє обробляти статистичні дані економічного, соціологічного, педагогічного та психологічного характеру, проводити порівняльний аналіз даних, виявляти рівень успішності учнів, вести моніторинг, перевіряти рівень засвоєння учнями раніше вивченого матеріалу та інше.
Табличний процесор MS Excel є потужним інструментальним засобом, що надає сучасному вчителеві широкі перспективи в плані підвищення ефективності навчального процесу, контролю якості навчання.

Немає коментарів:

Дописати коментар