вівторок, 9 січня 2024 р.

Круглий стіл на тему "Єднаймося навколо перемоги"

    Педагогічне партнерство та обмін досвідом – важлива спонука до творчої діяльності, професійного зростання та мотивації рухатись далі, сприймаючи і впроваджуючи в освітньому процесі інноваційні педагогічні технології.
  Вдосконалення професійної компетентності вчителів точних наук (математики, інформатики, фізики) щодо модернізації методів, засобів, форм організації освітнього процесу, сприяння обміну досвідом між педагогами, підвищення мотивації до саморозвитку та професійного зростання – такою була мета круглого столу на тему "Єднаймося навколо перемоги", який відбувся 09.01.2024 року на базі Академічного ліцею імені братів Шеметів. Втілення задуму було досягнуто завдяки вчителям-практикам нашого ліцею та  педагогів гімназії імені М.Номиса.
  Зокрема, майстер-клас "Активізація пізнавальної діяльності учнів на уроках шляхом впровадження хмарних сервісів та інтернет-ресурсів" провела вчитель інформатики Ірина СЕМЕНОВА.
        
Учитель математики Галина ГОНЧАРЕНКО ознайомила присутніх з STEM-проєктом "Голограма зі смартфону".
А вчитель математики Тетяна ШЕЛЕГ поділилась досвідом використання ШІ при створенні презентацій.
  Кожен педагог отримав позитивні та емоційно-насичені враження від зустрічі, переконався, що освітяни завжди відкриті для плідної співпраці з колегами на тернистій педагогічній ниві. 


Цілющими ліками для педагога завжди було та залишається приємне спілкування з дітьми та колегами, незважаючи на настрій та життєві події. Тож миру нам всім і плідних канікул!
Професійна спілка вчителів інформатики, математики та фізики

Немає коментарів:

Дописати коментар