середа, 8 березня 2023 р.

УКРАЇНСЬКА МОВА ТА НОВИЙ ПРАВОПИС НА ПОБАЧЕННІ (СУЧАСНА КАЗКА)

 7 березня, відбулося свято, присвячене Тижню української мови. Наразі ця подія є дуже актуальною та цікавою для всіх школярів.
 Захід розпочався з розважального виступу, який підготували учні 11-Б класу. Старшокласники розіграли сучасну казку «Українська Мова та Новий Правопис на побаченні», де за сюжетом Українська Мова (Міценко Марія) запросила на свій день народження Математику (Кошіль Дарина) та Історію (Євгенію Мотузку). Також важливу роль відіграв Новий Український Правопис (Дацюк Дмитро) та Оглядач Інтернету (Іван Єрмак).
 Яскраво одягнені школярі подарували позитивний настрій публіці, змогли зацікавити дітей 8-х та 9-х класів із ентузіазмом полинути в атмосферу національного свята.
 Після ініційованого старшими класами шоу, до мікрофону запросили вчительку української мови Корніяченко Людмилу Іванівну для подальшого проведення заходу. Настав час змагань між групами 11-Б класу. На додаток на сцену було запрошено представників 8-х та 9-х класів, які охоче погодилися брати участь у конкурсі. Серед учнів усі гідно показали себе, чим викликали гордість у своїх педагогів.
 Захід до Тижня української мови зробив акцент не тільки на навчанні та повторенні матеріалу, а й подарував яскраві емоції, посприявши пробудженню національної самосвідомості.

Міценко Марія, Ржевська Віолетта, учениці 11-Б класу



Немає коментарів:

Дописати коментар