субота, 4 березня 2023 р.

«Лубни то від слова любов».

 Волонтерство — надзвичайно важлива складова громадянського суспільства. Особливо складно переоцінити роль волонтерської діяльності в умовах, коли на нашу землю прийшла війна. Це аж ніяк не професія, скоріше – покликання, спосіб життя. Волонтерство - це не лише збір грошей, а і створення чудового настрій і подарунок частинки душі тим, хто цього потребує.
 1 лютого стартував благодійний проєкт від волонтерів ГО "Patison Kids Club" під назвою «Лубни то від слова любов». 26.02.2022 - організація стала волонтерською, зв'язується з нашими захисниками, передає їм гостинці. З дітьми проводить безкоштовні майстер-класи класи, щоб їх підтримати у цей непростий час.
  3 березня волонтери цієї громадської організації Наталія Ковп та Валентина Васик відвідали Лубенську загальноосвітню школу №2 та провели три майстер-класи для учнів 9А, 9Б та 9В класів. "Прийшли вони до нас з метою навчити підтримувати наших воїнів, наших янголів" - говорить Байковська Єлизавета, учениця 9-а класу. "Ми писали листи, малювали малюнки, виготовили власноруч браслети-обереги. Усі мріємо, щоб воїни швидше повернулися додому. Дякуємо нашим волонтерами за змістовно проведений час!"
Приємно було спостерігати, з яким захопленням робили діти поробки, щоб передати своє тепло нашим захисникам.
Разом ми – сила! 
Віримо у Збройні Сили України! 
Допомагати може кожен. 
Обов'язково переможемо!

Немає коментарів:

Дописати коментар