середа, 30 листопада 2022 р.

Дбаємо про свою безпеку

  У рамках проведення Місячника безпеки учні 3-х класів стали активними учасниками години спілкування з елементами тренінгу «Дотримуватися безпечної поведінки – зберегти життя». Під час заходу діти мали змогу зустрітися з поліцейськими.
 Начальниця сектору ювенальної превенції Лубенського райвідділу поліції Катерина Сорокотяга нагадала молодшим школярам правила безпечної поведінки в умовах воєнного часу.
 В ігровій формі пояснила порядок дій при виявленні вибухонебезпечних предметів, розповіла про протимінний захист та узагальнила знання з безпеки дорожнього руху.


У дружній атмосфері разом з Ольгою Штучною, психологом Лубенського райвідділу поліції, діти виконували вправи для подолання стресу та психологічного розвантаження, вчилися надавати психологічну самодопомогу.
  Наприкінці зустрічі третьокласники ставили запитання працівникам поліції та демонстрували свої знання про роботу спеціальних служб.
Урок з «Абетки безпеки» зацікавив молодших школярів і допоміг засвоїти, як правильно діяти в складних ситуаціях, щоб зберегти найдорожче – життя.

Класні керівники 3-х класів

Немає коментарів:

Дописати коментар