понеділок, 21 листопада 2022 р.

Подорож у трагічне минуле

  15 листопада учні 11-А і 11-Б класів відвідали галерею мистецтв Лубенського краєзнавчого музею ім. Гната Стелецького, де наразі, експонується виставка «Українська Друга світова». Це пересувна виставка, створена Українським інститутом національної пам’яті та Центром досліджень визвольного руху, у центрі експозиції – Україна і внесок українців у перемогу над нацизмом.
     Дуже велике враження справила неперевершена екскурсія, яку одинадцятикласникам провела заслужений вчитель України Олена Больбот. Вона занурила слухачів у минувшину. Під час розповіді учні не просто дізналися багато нової та цікавої інформації, а ще й повторили декілька тем ЗНО, що є дуже актуальним для випускників.
  На заході також були присутні поважні гості – начальник управління освіти Мирослав Костенко, заступник начальника управління культури і мистецтв Оксана Радченко та працівники галереї. Вони залишилися приємно вражені від зустрічі.
По закінченню екскурсії ще довго присутні не покидали зали, ділилися своїми враженнями від побаченого та почутого.
Усі ми були дуже задоволені екскурсом у минуле, відчули зв’язок із багатьма поколіннями людей, що жили й боролися за нашу свободу та незалежність!

Віолета Ржевська, учениця 11-Б класу

Немає коментарів:

Дописати коментар