неділя, 6 листопада 2022 р.

Свічки для фронту

  2 листопада учні 8-Б класу відвідали Благодійний фонд «Мелек» і передали більше 400-от заготівок для окопних свічок, що виготовили в нашій школі. Керівник фонду Подфедько Ірина Павлівна детально розповіла про можливості використання окопних свічок: воїни не тільки матимуть світло в бліндажах, а й зможуть нагріти собі на них чай. А ще під час горіння свічки осушують повітря і в бліндажах не так волого. Так наші захисники матимуть більш комфортні умови. Отже, ми і далі будемо виготовляти такі свічки. 
 Дякуємо усім батькам, дітям, працівникам школи, які продовжують нести в школу залізні банки та картон для їх виготовлення. Окрім того, школою зібрано й передано волонтерським організаціям більше 900 півлітрових скляних баночок.
Ірина Павлівна розповіла учням про те, чим займається Благодійний фонд і показала деякі речі, які роблять майстрині для фронту: маскувальні халати «Кікімора» для снайперів та розвідки і маскувальні шапки, що одягаються на каски. Хлопці із захопленням приміряли ці речі, а також роздивлялися трофеї, привезені з фронту, наприклад, гільзи від різної зброї.
Наталія Яцина, класний керівник 8-Б класу.

Немає коментарів:

Дописати коментар