четвер, 24 грудня 2020 р.

З прийдешнім Новим роком!

Приходу Нового року завжди з нетерпінням чекають і дорослі, і малі. Щоб створити святковий настрій, багато класів прикрасили свої аудиторії, а в коридорі школи для всіх створено фотозону, центром якої став Санта, придбаний за кошти від екологічних акцій. 

А ще цього року для привітання учнів початкової школи купили 2 костюми улюблених ними героїв Щенячого патруля Скай та Чейза.


 Казкові герої, яких втілили Тимошенко Тарас, Сидоренко Даниїл, Величко Анастасія, Величко Меланія, Боровко Юлія, Коновалова Марія, Семенова Ярослава, Кравченко Анастасія, Могила Поліна, Запорожець Дар҆я привітали усіх зі святом, провели танцювальні флеш-моби, а в подарунок від кожного класу отримали пісню, яку підготували з дітьми учителі музичного мистецтва Тарасенко С.П. та Чеверда О.А. 




 Середні та старші класи мали завдання підготувати новорічне вітання для учнів та учителів школи. Усі підійшли творчо, з гумором, креативно. Важко було обрати переможця, але обіцяні цукерки отримали 7-Б, 10-Б та 6-Б класи, а 6-А, 6-В, 9-Б, 8-В класи нагороджені святковими грамотами за креативність, творчість, створення святкового настрою.

Усі відео можна переглянути за посиланнями: 



Нехай усі побажання збудуться! З прийдешнім Новим роком! 
ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар