неділя, 6 грудня 2020 р.

Ми – проти агресії

  Підлітковий вік – один з найбільш складних періодів розвитку людини. Не дивлячись на відносну короткочасність, він практично багато в чому визначає все подальше життя індивідуума. Саме в підлітковому віці переважно відбувається формування характеру і інших основ особистості. Прояви агресії в цьому віці є однією з найбільших проблем. Щоб ознайомити учнів з формами, проявами і наслідками агресивної поведінки та булінгу, навчити контролювати себе у різних критичних ситуаціях, сформувати навички толерантного спілкування, виховати почуття поваги та гідності, було проведено виховну годину «Ми – проти агресії».



Учні 7 – А класу мали змогу попрацювати в групах і визначити плюси і мінуси агресивної поведінки, проаналізувати причини, прояви та наслідки агресії для «агресора», «жертви» і «спостерігачів». Переглянули цікаві відео сюжети з порадами психологів і юристів. Обговорили способи подолання агресії.

Наприкінці виховної години було підведено підсумок: для гармонійного розвитку особистості і успішного становлення людини в майбутньому, потрібно вчитися контролювати цю руйнівну силу.

Класний керівник 7 – А класу Склярова Л. Л.

Немає коментарів:

Дописати коментар