четвер, 24 грудня 2020 р.

Зимова онлайн-олімпіада

 У грудні стартував новий сезон дистанційних олімпіад від проєкту "Всеосвіта". Олімпіада з української мови проходила безкоштовно. 
 Мета олімпіади "Зима 2020-2021" - допомогти учням засвоїти нові знання та закріпити матеріал, який вони вивчили у першому семестрі.
 Олімпіада складалася зі спеціально розроблених інноваційних завдань, спрямованих, насамперед, на підвищення в учнів мотивації до навчання. Виконання деяких тестів вимагають активного прояву найкращих учнівських здібностей – креативності, кмітливості та дозволяють чітко визначити рівень їхніх знань. 
 Учні 6-А та 6-Б класів нашої школи взяли активну участь у Всеукраїнській дистанційній олімпіаді «Всеосвіта. Завдання виконували онлайн. 

Перевірили свої знання, а також виявили прогалини, над якими потрібно ще попрацювати. Але, в цілому, показали досить непогані результати: учні, які посіли І, ІІ, ІІІ місця, відзначені дипломами, а кожен учасник олімпіади отримав сертифікат. Від організаторів проєкту вчитель Цимбал О.І. та батьки учнів отримали Подяки.
 

 

У першому семестрі шестикласники вдруге взяли участь в онлайн-олімпіаді («Всеосвіта. Осінь-2020) і не хочуть зупинятися на досягнутому, продовжуватимуть працювати, розвиватися та з нетерпінням чекатимуть нових завдань від цього проєкту («Всеосвіта. Весна-2021»). 

 Заступник директора з навчальної роботи Самокиша К. Г.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар