середа, 11 березня 2020 р.

«На крилах успіху» у Всесвіті

 За освітнім проєктом «На крилах успіху» навчається більш ніж 15000 дітей в 22 областях України. Це нова, сучасна, інноваційна програма, яка сприяє формуванню в учнів початкових класів умінь інтерактивної комунікації, партнерства, розвиває критичне мислення. 
  У нашій школі за новітньою програмою навчаються учні в 1-А класі. 11 березня освітніми практиками з реалізації проєкту «На крилах успіху» поділилася з колегами по кафедрі досвідчена вчителька Степура Т.А., яка провела відкрите заняття з Всесвіту, спрямоване на становлення особистості дитини, її духовний, психічний, соціальний, інтелектуальний розвиток. Першокласники досліджували вчинки людини, аналізували людські чесноти й вади, співпрацюючи в парах, групах. За допомогою нейробіки досягали гармонії з оточуючим світом.








  У підготовці і проведенні уроку Тетяна Анатоліївна  дотримувалась таких чинників, як правильне визначення мети, відбір змісту практичної роботи і обладнання, методично грамотно використала інформаційно-комунікаційну технологію,  сучасні методики навчальної діяльності  в НУШ, з урахуванням вікових і психофізичних можливостей кожної дитини. Метод «Сторітеллінг» сприяв розвитку  мовлення, творчого, нестандартного мислення дітей. За допомогою міжпредметної інтеграції педагог спрямовувала розумовий, емоційний потенціал найменших школярів на самовдосконалення, розширення їх  загального кругозору, використовуючи при цьому конкретні приклади з життя. 

















У першокласників формувалися вміння самоконтролю, самооцінювання, взаємооцінювання вчинків, гідних схвалення або засудження. Опрацювавши матеріал уроку, діти зробили висновок, що потрібно бути добрими і старатися нікого не ображати ані словом, ані вчинком.








  Заступник директора з НВР А.В. Грибань

Немає коментарів:

Дописати коментар