четвер, 5 березня 2020 р.

Вибір підручників для 3 класу НУШ

 4 березня в міському методичному кабінеті під керівництвом методиста ММК Кравцової Л.О. відбулася інструктивно-методична нарада для вчителів, які працюють у других класах з питання вибору підручників для третього класу Нової української школи. 
 Перед колегами виступила голова міського методичного об'єднання вчителів других класів Сидоренко Т.В., яка 2 березня була учасницею обласного семінару з проблеми " Сучасний підручник як сучасний ґаджет: цікаво, доступно, зрозуміло", що відбувся в Полтавському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського. Тетяна Василівна розповіла присутнім про зустріч з кандидатом педагогічних наук, доцентом; першим проректором з науково-педагогічної роботи Вінницької академії неперервної освіти, тренером НУШ Іваницею Галиною Афанасіївною, яка презентувала свій підручник "Українська мова та читання" для 3 класу. 









 
Педагоги долучилися до жвавого обговорення нових підручників для третього класу, що представлені для вибору на сайті imzo (Інститут модернізації змісту освіти). 
 Методист ММК Кравцова Л.О. ще раз наголосила на свободі вибору вчителя і нагадала про Всеукраїнський вебінар " Навчально-методичне забезпечення учнів і учениць третього класу Нової української школи", до участі в якому запрошуються вчителі початкових класів 5 березня 2020 року о 15.00. 
Учитель початкових класів Паріста А. М.

Немає коментарів:

Дописати коментар