середа, 26 вересня 2018 р.

Формула успіху НУШ


 25 вересня в нашому закладі освіти відбулась зустріч з батьками майбутніх першокласників, які мають право на першочергове зарахування їх дітей і виявили бажання отримувати освітні послуги в ЗОШ№ 2. 
 Директор школи В.М. Дем’янець ознайомив присутніх з новими правилами зарахування дошкільнят до 1 класу в 2019-2020 н.р. й розповів про суттєве зміцнення матеріально-технічної бази Нової української школи. Також батьки були повідомлені про обов’язковий медогляд та своєчасні планові щеплення дітей проти інфекційних хвороб. На підставі медичних довідок єдиного зразка можливий допуск дітей до закладів освіти. 
 Учителі початкових класів Степура Т.А., Погрібна А.М., Тимошенко Л.Г. підкреслили, що є особливості формування особистості в дошкільний період й рекомендували розвивати дрібну моторику рук за допомогою пластиліну, конструкторів, мозаїки, пазлів та звертати увагу на правильне формування усного мовлення майбутніх школярів. Також наголосили на тому, що провідні види діяльності дітей старшого дошкільного віку (спілкування, гра, рухова, пізнавальна, господарсько-побутова, художньо-естетична, (ліплення, малювання, аплікація, конструювання, слухання музики, спів, хореографічна, театралізована) будуть збережені і змістовно збагачені у молодшому шкільному віці, що дозволить здійснити поступовий перехід до навчання як нового провідного виду діяльності у перший (адаптаційно-ігровий) період початкової освіти, який тепер триватиме  2 роки. 
















 Формула успіху НУШ - плідна взаємодія сім’ї та школи на всіх етапах становлення особистості. Педагоги ЗОШ №2 освіти готові до співпраці. 

Заступник директора з НВР А.В. Грибань

Немає коментарів:

Дописати коментар