неділя, 23 вересня 2018 р.

Лубнам - 1030 років!

 Цієї осені наше місто святкувало 1030 років з моменту заснування. Учні школи активно долучилися до підготовки Дня міста проведеннями та веселими посмішками. 18 вересня, у день визволення Лубен від окупації, учні 6-х класів поклали квіти та вшанували пам’ять Героїв Лубенщини на алеї у Центральному парку, а учні 7-А підготували віршоване вітання жителям мікрорайону №6 на вул. Кононівській. 















22 вересня дівчатка з 5-х класів взяли участь у костюмованій ході Володимирським майданом: квіточки та метелики своїми костюмами та веселими посмішками створювали позитивний настрій усім мешканцям. 








У неділю, 23 вересня, традиційно школи готували виставки у парку. Під керівництвом педагога-організатора Лохвицької І.С. учні та батьки школи створили казкове містечко майбутнього і на стилізованих повітряних кульках написали «З Днем міста!» саме наша кольорова вулиця з аніматорами (учениці 10-Б класу) у костюмах Посіпак та Червоної Шапочки стала улюбленим місцем фотозйомки цього дня. А учитель трудового навчання Хижняк І.П. організувала виставку-продаж учасників гуртка «Умілі майстрині».



 Свято пройшло весело і яскраво. 
ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар