субота, 1 вересня 2018 р.

Свято першого дзвінка

Заповнений двір дзвінкоголосими дітлахами, які підросли, засмагли, набралися вражень і скучили за школою. Лунають фанфари і урочиста лінійка починається. Школа стоїть струнко до внесення прапора, звучить гімн держави. Ведучі Пилипенко Анна та Овраменко Єгор нагололошують, що до початку нового навчального року маємо два прекрасні подарунки: новий спортивний майданчик зі штучним покриттям та прекрасний внутрішній двір, викладений кольоровою бруківкою з лавочками для сидіння. 
 Найперше слово – директору школи. Володимир Миколайович підвів підсумки року, наголосив, що за результатами ЗНО школа посіла друге місце в Полтавській області та увійшла в ТОП-200 кращих шкіл України! Зазначив, що учнівський та педагогічний колектив заслуговують таких прекрасних умов навчання і подякував шановним гостям, які доклали зусиль для розбудови школи та приїхали сьогодні розділити з нами свято: Іщейкіну К.Є., депутату ВР України, Грицаєнку О.П., міському голові, Костенку М.В.,начальнику управління освіти, Олійнику С.В., директору «Лубнобрук», Назаренку В.І., директору ПАТ «Спецлісмаш», Сендзюку Р.В., депутату міської ради. 

                                  






Гості привітали усіх зі святом та побажали подальших перемог і звершень.
 Лунають довірливі та безпосередні привітання від учнів 1-х класів та вокально-хореографічна композиція «Веселка». 
І ось вона – урочиста мить. Перший дзвінок дають учень 11-А класу Захарчук С. та Паріста Є.









 За традицією, першими в школу заводять одинадцятикласники 90 першокласників, які починають навчання за концепцією «Нової української школи». Щасти усім у новому навчальному році! 







ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар