четвер, 1 вересня 2016 р.

Новий 2016-2017 навчальний рік розпочався

  Задзвеніли дитячі голоси у школі, скрізь море квітів, усмішок – таким завжди є ранок 1 вересня у школі. На традиційну святкову лінійку, присвячену Першому дзвонику, прийшли діти, батьки, шановні гості. 
  У вітальному слові директор Дем’янець В.М. подякував міському голові Грицаєнку О.П., директору Лубенського підрозділу «Мотор-Січ» Коваленку В.В., народним депутатам Іщейкіну К.Є., Бугуслаєву В.О., які, незважаючи на скруту в країні, допомагають будувати актову залу та майстерні в школі. На лінійку працівники «Мотор-Січ» привезли показати дітям нові станки майбутніх шкільних майстерень.









  Невгамовні Мальвіна й Буратіно запросили першокласників розповісти, як треба збиратися в школу і вчитися. Шкільний ансамбль «Криниця» заспівав веселу пісню про перший дзвінок, який у 2016-2017р. дали гордість школи, учень 11- А класу Кваша Денис та учениця 1-В  класу Каракозян Даніела. 


















   
Ведуча свята Поліщук Лілія запросила випускників провести найменших учнів на перший у їхньому житті урок, який був присвячений 25-річчю незалежності України. 







А учні 3-Б розпочали свою дорогу до знань з уроку любові до рідного краю, який був проведений у формі заочної подорожі у часі, у сквері ім.Т.Г.Шевченка, видатного борця за волю українського народу.









Зі святом вас, дорогі діти. Мирного неба у щасливій та вільній країні!

Немає коментарів:

Дописати коментар