понеділок, 19 вересня 2016 р.

День міста

  Вересень в Лубнах завжди пов’язаний з клопотами підготовки до святкування Дня міста. Цього року відзначалося 73-річчя визволення Лубен та 1028-а річниця заснування міста. Учителі української мови підготували з учнями 7-8-х класів творчі роботи на міський конкурс «Дорогі мені куточки рідного міста». Переможцями стали І місце (учитель Сало В.В.), Журман А.(7-Б) – ІІ місце (учитель Корніяченко Л.І.). Учні 8-х класів взяли участь у міському суботнику та прибрали територію на Ярмарковій площі біля пам’ятника. 16 вересня учні 7-Б класу разом з представниками влади та громадськості взяли участь у мітингу біля стели Героїв у Центральному парку: вшанували героїв-земляків хвилиною мовчання та покладанням квітів.

Окрім уже звичного параду квітів, цього року було заплановано костюмовану ходу. Тому учителі школи Лохвицька І.С., Хижняк І.П., Мосійчук В.В., Гринь А.В. та батьки учнів школи Мирна Валентина (3-Б), Олійник Наталія (4-А), Лук’яненко Світлана (3-В), Стригунова Марина (3-Б) виготовили 20 костюмів метеликів для театралізованої ходи учнів 5-х класів, яка відбулася 17 вересня. Дівчата 7-х класів ішли в міській колоні в костюмах волошок. Святкову колону очолювали прапороносці з числа учнів 10-х класів, підготовлені учителем ЗВ Химичем П.С. 


  У цей день в дитячому парку учні 5-6-х класів разом з Кошлай Л.Г. долучилися до конкурсу малюнка на асфальті «Єдина Україна».
  Традиційну виставку букетів у Центральному парку цього року замінили майстер-класами та створенням яскравої, святкової фотозони і патріотичного панно «Миру тобі, Україно» (педагог-організатор Лохвицька І.С.). Учитель трудового навчання Таранда О.А. виготовив з учнями 6-7 класів заготовки метеликів та пташок для майстер-класу з розмальовування, який проводила у Центральному парку 18 вересня учитель образотворчого мистецтва Кошлай Л.Г. Учитель трудового навчання Хижняк І.П. проводила за допомогою учениць 8-Б класу Ярової Т., Касьяненко А., Юрченко Ірини та Діденко Тетяни майстер-клас в’язання крючком та благодійний продаж робіт юних майстринь школи.
  Найбільшою популярністю серед відвідувачів виставки користувалася творча майстерня Самойленко Катерини (10-А), Попович Альони (9-Б), Колісник Анастасії (9-В) з розмальовок аквагримом. Дівчата малювали дітям на обличчях візерунки, казкових героїв, патріотичну символіку і задоволеними залишилися не лише маленькі клієнти, але і їхні батьки. День міста пройшов яскраво, лубенці потішилися зі свята, до створення якого долучилися і ми.












ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар