понеділок, 29 серпня 2016 р.

Методоб'єднання вчителів

«Учитись важко, а навчати ще важче,
але не мусиш зупинятись ти, як учням віддаси усе
найкраще, то й сам сягнеш нової висоти».
  Підвищення рівня професійної майстерності вчителя є основним завданням на всіх етапах розвитку школи. Сучасній школі сьогодні потрібний учитель, який міг би оновлювати, удосконалювати зміст своєї діяльності. Впоратися з цим завданням можна тільки за умови добре організованої і спланованої роботи міських та шкільних методичних об’єднань, так як в системі роботи методоб’єднання одним з провідних напрямів його діяльності є підвищення педагогічної майстерності вчителя без відриву від основного місця роботи. Тому 26 серпня 2016 року пройшли чергові планові методоб'єднання вчителів, перед якими було поставлено певні завдання  до виконання на наступний навчальний рік. Зокрема,

  • удосконалення системи виховної роботи з метою формування національної самосвідомості.
  • впровадження компетентнісного орієнтованого підходу до навчання та виховання учнів з використанням інтерактивних форм і методів навчання.
  • розвиток творчих здібностей педагогічних працівників, підвищення рівня професійної компетентності, удосконалення рівня самоосвітньої освіти педагога, підвищення відповідальності за результати своєї праці.
     Кожен вчитель індивідуально підходить до вирішення даної проблеми і працює над своїм проблемним питанням, яке є складовою загальної проблеми школи та багато інших. У своїй роботі вчителі впроваджують інноваційні технології, поєднують групові та індивідуальні форми роботи.  Удосконалення професійної майстерності вчителя є одночасно й серйозним поштовхом до самоосвіти, умовою його успішної, творчої праці.








 

Немає коментарів:

Дописати коментар