вівторок, 3 жовтня 2023 р.

Козацькому роду - немає переводу

1 жовтня Україна відзначає три славетних свята: День захисників і захисниць України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.
 Козаки є уособленням сміливості і мужності українського народу. З давніх-давен ці воїни боролися за свободу і незалежність, уславилися хоробрими і відважними захисниками людей, а також Держави.
 Учні 3-А та 3-В класів 3 жовтня відвідали Публічну бібліотеку імені Володимира Малика, де взяли участь у грі - змаганні «Козацькому роду - немає переводу». Метою даного заходу було не лише сприяти розвитку фізичних якостей дітей, а й формувати інтерес до історичного минулого українського народу, виховувати моральні якості, почуття патріотизму, створити святковий настрій.
 На заході присвяченому Дню козацтва діти отримали величезна задоволення. Вони прийняли участь у змаганнях, вікторині, а також самі підготували цікаві факти про козаків.
 Наприкінці всі учасники у святковому піднесеному настрої скуштували солодощі, які виграли у конкурсах .
 Учні 3-Б класу в переддень Українського козацтва в сквері Тараса Шевченка провели виховний захід «Нація нескорених: від козацтва до сьогодення». Діти познайомились з історією виникнення козацтва. Також вшанували пам’ять воїнам сьогодення, які ціною власного життя, виборюють майбутнє і зберігають наші традиції.
                       

Класний керівник Олена БУТОРІНА

Немає коментарів:

Дописати коментар